Palovaroittimet

Palovaroittimesta usein sanotaan, että se on "halpa henkivakuutus". Palovaroittimen ansiosta on mahdollista havaita palonalku aikaisessa vaiheessa, ja suojautua tulipalolta. Palovaroittimia on ionisaatioon ja optiseen tunnistukseen perustuvia malleja.

Ionisoivat palovaroittimet

Optiset palovaroittimet

FA9-01 Palovaroitin

Ionisoiva perusmalli, joka reagoi nopeasti liekehtivään paloon. Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi makuu-huoneisiin.

 

FA9-OP1 Palovaroitin

Optinen perusmalli, joka reagoi nopeasti kytevään paloon. Soveltuu esimerkiksi olohuoneeseen tai kulkureiteille.

 

FA9-03 Palovaroitin

Ionisoiva FA9-03 on palovaroitin, jota voidaan yhteenliittää 12 kpl yhteen ketjuun. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, kaikki palovaroittimet hälyttävät.

 

FA9-MP10 Palovaroitin

Optinen palovaroitin 10 vuoden sisäänrakennetulla litiumparistolla. Turvallinen vaihtoehto, koska paristoa ei voi poistaa ja paristonvaihtoja ei tarvitse enää tehdä.

FA9-COMBO Palovaroitin

Ionisoivan ja optisen yhdistelmä. Yhdistelmän ansiosta reagoi nopeasti kytevään sekä liekehtivään paloon.Tiloihin joissa tarvitaan erittäin herkkää palovaroitinta.

 

 

FA9-WL Palovaroitin

Optinen FA9-WL on langaton palovaroitin, joka voidaan voidaan liittää yhteen toisten kanssa langattomasti. Ei rajaa palovaroittimien määrälle. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, kaikki palovaroittimet hälyttävät.

 

FA240-01 Palovaroitin

Verkkojännitteellä (230 VAC) toimiva ionisoiva palovaroitin. Palovaroittimia voidaan yhteenliittää 12 kpl yhteen ketjuun. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, kaikki palovaroittimet hälyttävät.

 

FA230 Palovaroitin

Verkkojännitteellä (230 VAC) toimiva optinen palovaroitin. Palovaroittimia voidaan yhteenliittää 12 kpl yhteen ketjuun. Kun yksi palovaroitin havaitsee savua, kaikki palovaroittimet hälyttävät.

 

 

 


Siirry huoneisiin

Katso miten voit tehdä kodistasi paloturvallisen paikan asua.

Keittiö | Makuuhuone | Eteinen | Olohuone

+
+